Angajații de la Protecția Copilului, instruiți în domeniul situaţiilor de urgenţă

angajati protectia copilului situatii urgentaÎn perioada  22-23 iunie,  la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani,  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “N. Iorga” al judeţului Botoşani, desfășoară instructajul în domeniul situaţiilor de urgenţă – activitate la care participă asistenții maternali profesioniști.

like facebookInstructajul are ca obiectiv principal perfecţionarea deprinderilor pentru a acţiona cu operativitate pe linia monitorizării şi gestionării situaţiilor de urgenţă generate de riscuri specifice domeniului de activitate. Prezentarea temelor de pregătire, a spoturilor si filmelor educative în sala de curs, se finalizează cu simularea unui exercițiu de evacuare in caz de incendiu si manevrarea stingătoarelor de către fiecare participant asupra unui focar.

La această activitate complexă participă peste 200 de asistenți maternali profesioniști – angajați ai DGASPC Botoșani care se ocupă la domiciliul propriu  de creșterea, îngrijirea și educarea unor copii cu măsură de protecție specială. Acțiunea este coordonată și susținută de către specialist ISUJ – colonel  Radu Ţipișcă, Inspecţia Judeţeană din ISUJ  Botoşani.

angajati protectia copilului situatii urgenta

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *