Doina Federovici, despre absența liberalilor de la constituirea CJ: Gestul este inexplicabil. Vor să mai stea la conducerea județului

portariuc federovici la cj investirePreședintele executiv al PSD Botoșani, Doina Federovici, consideră că gestul liberalilor, de a nu se prezenta la ședința de constituire a noului Consiliu Judeșean, dă dovadă de lipsă de maturitate politică.

Ea spune că gestul liberalilor este inexplicabil în condițiile în care, marți,  a fost publicat în Monitorul Oficial raportul financiar al PNL.

like facebookGestul domniilor lor este inexplicabil și pentru noi nu poate fi decât o singură explicație. Vor să mai stea la conducerea județului încă trei zile și să blocheze în aceeași măsură tot ceea ce vrem noi să facem în perioada imediat următoare. Așteptăm din nou convocarea domnului prefect și sperăm ca în termenul legal de trei zile, în condițiile în care legea spune clar că dacă nu te prezinți după trei zile îți pierzi calitatea de consilier, domniile lor să fie responsabili și să se prezinte la ședință”, a spus Federovici, care a adăugat că absența PNL de la constituirea CJ poate fi considerat un act de sabotaj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *