FOTO Accident spectaculos între un BMW şi un Alfa Romeo. Nimeni nu recunoştea că a condus a doua maşină

bmw accident botosaniUn accident spectaculos a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, în municipiul Botoşani după ce şoferul unui Alfa Romeo nu a acordat prioritate unui BMW.

Evenimentul a avut loc la intersecţia străzilor Hatman Arbore cu Doboşari, când autoturismul Alfa Romeo, în care se aflau trei persoane, a intrat în intersecţie de pe strada Hatman Arbore şi nu a acordat prioritate autoturismului BMW. În urma impactului al doilea autoturism, condus de Florin Pânzar, a fost proiectat în gardul unei case.

Cei trei bărbaţi din Alfa Romeu s-au dat repede jos din maşină şi nici unul nu recunoştea că a condus. De asemenea în urma impactului şoferul BMW-ului a fost rănit fiind transportat, cu ambulanţa, la spital. Tot la spital au ajuns şi cei trei din ALfa Romeu, dar pentru a li se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

like facebookCert este că proprietarul maşinii avea permisul suspendat, din data de 17 iunie, pentru consum de alcool, iar certificatul de înmatriculare era reţinut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *