Poliţista implicată cu maşina în accident se afla în misiune. Un bărbat era încătuşat pe bancheta din spate

poltista ranita in accidentPoliţista ce a fost implicată, altături de un coleg, într-un accident rutier se afla în misiune. Agenta, Cornelia Scarlat, de 24 de ani, de la Secţia Rurală I fusese împreună cu partenerul său la un scandal ce se petrecea în localitatea Cătămărăşti Deal. Un bărbat îşi bătea soţia în faţa copiilor, iar poliţiştii l-au încătuşat şi se îndreptau cu el spre spital.

like facebookMergeau pe Calea Naţională, iar la intersecţia cu strada Sucevei au trecut pe roşu având semnalele acustice pornite, însă şoferul unui VW nu a observat şi a intrat în plin în timp ce efectua o manevră la stâga de pe Cela Naţională pe Sucevei. Colegii poliţistei au stabilit, după primele cercetări, că vinovat de produecerea accidentului este şoferul VW care nu a acordat prioritate autospecialei poliţiei.

FOTO! Accident grav pe Calea Națională cu mașina poliției, aflată în misiune. O polițistă, rănită

 

2 thoughts on “Poliţista implicată cu maşina în accident se afla în misiune. Un bărbat era încătuşat pe bancheta din spate

  1. Normal ca soferul de pe vw era vinovat .. De ce circula el pe culoarea verde in intersectie ?
    Politia are prioritate oricand si oriunde .. Nu conteaza ca intra in sensul giratoriu pe contra sens sau pe culoarea rosie in intersectie cu 80 km ora ..
    Au sirena di girofar au prioritate oriunde ..
    Si pe mine m.au bagat in spital acum 4 ani si surpriza tot soferul era vinovat ..

    http://m.monitorulbt.ro/Stiri/Botosani/Actualitate/2012-09-17/Accident+grav+cu+masina+politiei.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *