Fostul prim-ministru Ponta: În fiecare an, Spitalul Județean Botoșani e pe pierdere

spitalul judetean mavromati botosaniFostul prim-ministru al României, Victor Ponta, a declarat, luni, la Botoșani, că autoritățile locale, cât și cele județene trebuie să depună eforturi pentru a eficientiza activitatea Spitalului Județean ”Mavromati”.

Ponta a afirmat că Spitalul Județean din Botoșani a mers pe pierdere în fiecare an.

like facebookÎn fiecare an am dat bani de la buget ca să plătim datoriile. Trebuie o parte de eficientizare a Spitalului Județean, trebuie finalizat Spitalul municipal, care va mai descongestiona un pic Spitalul Județean. Domnul Băniciou (nr. fostul ministru al Sănătății) venea tot timpul la mine cu Ovidiu Portariuc, Costică Macaleți, Doina Federovici și îmi spunea să dăm bani să sprijinim spitalul”, a spus Ponta.

 

One thought on “Fostul prim-ministru Ponta: În fiecare an, Spitalul Județean Botoșani e pe pierdere

  1. Da,trebuie eficientizat spitalul! Dar mai intai ar trebui pus la treaba TOT personalul spitalului, de la infirmiere, continuand cu asistentele si cu medicii, in frunte cu incompetentii cu buzunarele mari de la UPU ! Sa puna mai intai osul la treaba si apoi sa ceara salarii mari. Sa mearga Ponta la etajul trei, sa vada ce mizerie este in saloanele de acolo,cum stau cate 3 bolnavi in pat…nu cred ca imi ajunge spatiul pentru cate sunt de spus…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *