Ponta: Cei doi Fluturi sunt candidații PNL, ceea ce este un coșmar pentru Crin Antonescu și pentru liberali

federovici ponta portariucFostul lider al PSD, Victor Ponta, a declarat că candidaturile lui Cătălin Flutur la Botoșani, respectiv al lui Gheorghe Flutur la Suceava, sunt un ”coșmar pentru Crin Antonerscu și pentru liberali”. El a spus, luni, la Botoșani, că în 2012, împreună cu Antonescu,  a avut un țel: acela de a  scăpa Botoșaniul și Suceava ”de cei doi Fluturi”.

Acum, în 2016, cei doi Fluturi sunt candidații PNL, ceea ce este un coșmar pentru Crin Antonescu și pentru liberali. Că tocmai luptau cu noi împotriva celor doi”, a spus Ponta.

Fostul premier a spus că în ultimii ani vede un municipiu, dar și un județ Botoșani care arată mai bine.

Văd un municipiu Botoșani, unde am fost destul de des în ultimii ani și nu știu câți primi-miniștri v-au vizitat la fel de des ca mine, care s-a schimbat în bine față de 2012, dar trebuie continuate proiectele. Am reușit cu terenul de la Ministerul Apărării, cu șoseaua spre Suceava, cu încălzirea, noi am reușit să le facem. Că nu suntem perfecți…, că eu și domnul Portariuc nu suntem perfecți… Numai D- zeu și domnul Portariuc sunt perfecți. Mi se pare că a făcut mult mai mult decât ceea ce a făcut domnul Flutur”, a adăugat Ponta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *