Comunicat de presă PMP: Întâlnire a liderului PMP cu cetățenii din cartierele periferice

afise pmpPartidul Mișcarea Populară Botoșani și-a asumat prin programul de campanie, alături de alte obiective pe care le considerăm prioritare pentru municipiul Botoșani, măsura asigurării infrastructurii corespunzătoare (apă, canalizare, gaz metan, asfaltare, iluminat, salubritate) pentru toate locuințele, atât cele centrale cât si cele periferice .
Tocmai de aceea, Mihai Țâbuleac – candidatul PMP pentru primăria Botoșani împreună cu echipa sa de consilieri au discutat cu cetățenii din zone care până în prezent au fost neglijate: Drumul Tătarilor, str. Gheorghe Hasnaș, str. Hatman Arbore, Aleea Luizoaia.

Din discuțiile purtate a rezultat că există o stare de nemulțumire deoarece cei care au administrat orașul până în prezent nu și-au onorat promisiunile făcute și s-au preocupat mai mult de zona centrală, fără să le pese de ceilalți locuitori din comunitatea noastră . De altfel, dacă nu s-ar fi pierdut fonduri europene, la această oră serviciul de apă-canalizare ar fi fost asigurat pentru toți locuitorii municipiului Botoșani.

De aceea, dragi cetățeni ai municipiului Botoșani, vă rugăm să întelegeți că este foarte important să participați la vot!

Noi ne îndeplinim obligația de a ne prezenta în fața dumneavoastră cu candidații propuși și prioritățile programelor asumate.

Mai mult ca oricând, la Botoșani este nevoie de un primar al cetățenilor, care să facă  ceea ce este necesar  și nu ceea ce cere clientela de partid .

Publicitate electorală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *