FOTO Mașini făcute zob după o bătaie în fața unui club

masini distruse- darabani- botosani- BMWDouă mașini au fost puternic avariate în urma unei bătăi între doi tineri care tocmai ieșiseră dintr-un club. Autoturismele aparțin unor tineri de 26 de ani din Darabani care, după ce au petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din localitate, s-au luat la bătaie.

După ce și-au schimbat pumni între ei, cei doi și-au distrus mașinile, un BMW și un Audi.

like facebookCel mai probabil, autoturismele au fost lovite cu bâte, ele având distruse atât geamurile, cât și cupolele, portierele, aripile sau capotele.

Unul dintre tineri a ajuns la Spitalul Municipal Dorohoi cu mai multe răni.

Polițiștii au declanșat o anchetă în acest caz pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe, însă ar putea extinde ancheta și pentru tulburarea liniștii publice.

9 thoughts on “FOTO Mașini făcute zob după o bătaie în fața unui club

  1. Exista cluburi si in Darabani? 😀 Mai bine isi avariau fiecare masina lui, asa mai usor, pe la aripi de exemplu, ca-s mai usor de reparat. 🙂

  2. reglare de conturi.cei doi au fost executati in acest fel ,un avertisment din partea gastii contrabandiste CEICA MARCEL SI FIUL BOGDAN CEICA.Acestia sint din alta grupa de contrabanda ccondusa de MIHAI MIRCEA si au stricat locul unde lucra gasca lui CEICA.Pentru gruparea celor mai periculosi contrabandisti pe nume CEICA chiar nu se sesizeaza nimeni ? Au 8 ani de cand fac contrabanda cu 50.000 de pachete pe tura.si fac 3 ture pe saptamana dar nu ia deranjat nimeni niciodata cand au avut loc perchezitiile.Au oameni racolati de ei din toate zonele limitrofe ale DARABANIULUI [CORNESTI,TEIOASA,BAJURA,CONCESTI,SCUTARI,PUTURENI,COTUSCA,VIISOARA,CUZA VODA,MIORCANI,CRASNALEUCA,MIORCANI,REDIU,RADAUTI PRUT,MILEANCA,TATARASANI,VORNICENI,PALTINIS [aici e primarul sustinerea lui CEICA cand face treaba pe zona lui].ETC.Domnilor nu este un semn de intrebare de ce este acoperit de fiecare data acest contrabandist CEICA ?

    1. Interesele unora care ar trebui sa-i verifice ,sunt mai mari decât locul lor de munca! De aia gruparea Ceica e de neatins! Pana când?

  3. Mai oleaca sa se duca amandoi pe la puscarie pe acolo putin si asa nu-i vedea nimeni cate tigari carau

  4. Da eusebiu,Ceica este o grupare foarte periculoasa.Sa nu se puna cineva in fata lor.elimina tot ce le sta in cale.si are bani omul doua miliarde castig le 15 zile.sint extrem de organizati.cine stie poate mananca de la Ceica si cei care ar trebui sa destructureze o asemenea retea care sint in numar de 35 persoane astia 35 sint de multi ani cred ca au si carte de munca.dar stii cum este ai prinde pe cei mici care vor sa manance o paine.Capul cel mare trage faina.Au masini lux,au masini cu zecile care stau pitite pe la ceilalti contrabandisti.merg oamenii in DUBAI in vacante.avem un sistem de cacat de a urmari acesti nenorociti care au mai dat si tepe la unii.maine poimane vor incepe si cu trafic arme ca acolo se castiga mult mai bine,daca nu or fi inceput.dar la ei vor veni cei de la mascati doar daca vor clanul contrabandistilor CEICA MARCEL SI FIU BOGDAN.

    1. Aberezi si tu cam mult. Cat despre articol, e varza. Nu.i nici un clan nimic, totul a pornit de la o fata. Si apropo, cei doi baieti cu masinile erau impreuna, au fost atacati de altii, nu s.au batut intre ei ca prostii si dupa si.au farmat masinile, parca ar fi in filmele cu prosti la cum ati scris voi. Mai documentati.va.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *