Poliţiştii rutieri au stabilit că agentul Poliţiei Locale, ce a lovit fetiţa, nu avea voie cu maşina în Centrul Vechi

accident politie locala centrul vechi2Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi susţin că poliţistul local, implicat în accidentul de circulaţie de sâmbătă noapte, a încălcat regulile de circulaţie pătrunzând cu maşina într-o zonă restricţionată şi semnalizată în acest sens.

Pe lângă dosarul penal au decis şi ridicarea permisului poliţistului local, iar ancheta urmează a fi preluată de procurori.

Şeful Poliţiei Locale, Ioan Onuţu, a comentat incidentul în care a fost implicat un coleg, sâmbătă noapte, când a lovit cu maşina instituţiei o fetiţă de patru ani. Onuţu a menţionat că poliţistul, Florin G., de 39 de ani, se afla în misiune conform dispoziţiilor primarului ce a cerut ca poliţiştii locali să patruleze în zonă pentru a descuraja fenomenele antisociale din zonă.

like facebook” Ni s-a transmis de către domnul primar să patrulăm pentru a descuraja fenomenul antisocial din Centrul Vechi. Colegul meu încerca să determine persoanele ce erau în zonă după ora 22.00 să nu mai facă scandal. Acel copil trebuia să doarmă în pat la ora respectivă nu să stea cu părinţii. Lumea din zonă ne-a făcut adrese să patrulăm. Nu ne putem pronunţa deocamdată asupra accidentului ci trebuie să facem verificări”, a declarat Ioan Onuţu.

VIDEO O maşină de poliţie locală a accidentat o fetiţă într-o zonă pietonală. Zeci de oameni au ieşit în stradă

 

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Poliţiştii rutieri au stabilit că agentul Poliţiei Locale, ce a lovit fetiţa, nu avea voie cu maşina în Centrul Vechi

  1. Sa patruleze la pas ma nene ma :)) Nu din masina. Ce le face din masina, striga la tigani, le arata limba si aia se cumintesc, sau cum ?

  2. Tovarase onutu, purtatorul ala de sapca nu va ducea copilul la Liceul Eminescu… Acolo are voie cu masina… Ala s-a urcat pe zona pietonala pur si simplu. Propuneti sa va montati girofaruri la palarii si nu mai aveti nevoie de masini… Astfel veti putea patrula legal, cu sau fara voie de la portariuc… puneti masinile pe mana si da raportul (manusile de vara buninteles ca suntem in iunie deja)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *