Lemn fără documente confiscat de poliţiştii de frontieră. Șoferul, de 25 de ani, amendat

lemn confiscatPoliţiştii de frontieră au depistat în localitatea Mihăileni, judeţul Botoşani, un cetăţean român care transporta peste 35 mc material lemnos, fără a avea documentele de însoţire a transportului valabile.

În data de 26 mai, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit pentru control, în localitatea de frontieră Mihăileni, judeţul Botoşani, un ansamblu de vehicule, format dintr-o autoutilitară marca Mercedes şi o remorcă, ambele înmatriculate în România, la volanul căruia se afla Liviu O., cetăţean român în vârstă de 25 de ani, domiciliat în judeţul Suceava.

like facebookPoliţiştii de frontieră au constatat că în ansamblul de vehicule se afla cantitatea de 35,381 mc material lemnos, iar avizele de însoţire prevăzute de legislaţia în vigoare erau expirate.

Poliţiştii de frontieră l-au sancţionat contravenţional pe bărbat cu amendă în valoare de 5.000 lei,  iar întreaga cantitate de material lemnos, în valoare de 8.845 lei, a fost predată Ocolului Silvic Vârfu-Câmpului, judeţul Botoşani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *