Peste 1600 de elevi au participat la concursul ”Start spre performanță”, organizat de Școala 11 Botoșani

elevi la ore„Start spre performanță” este unul dintre proiectele educaționale importante și de impact ale Școlii Gimnaziale Nr. 11 Botoșani. Acesta vizează valorificarea potențialul intelectual, a creativității și a aptitudinilor elevilor. Activitățile proiectului s-au desfășurat după orele de curs, în cadrul „Centrului de excelență” înființat în școală.

like facebookÎn cadrul proiectului, s-a organizat prima ediție a Concursului Județean „Start spre performanță”, adresat elevilor din clasele II-VIII. Disciplinele de concurs au fost Comunicare în limba română, Comunicare în limba engleză și Matematică, numărul de elevi participanți ridicându-se la aproape 1600. Concursul a fost gratuit, Școala Gimnazială Nr. 11 asigurând logistica și consumabilele necesare pentru buna desfășurare a probelor.

Pe parcursul celor trei săptămâni de concurs, aproximativ 30 de profesori pentru învățământul primar și gimnazial s-au ocupat de organizare, în activitatea de evaluare fiind solicitate și cadre didactice din oraș și din județ. Un rol activ l-au avut prof. Corina Palade, director al școlii organizatoare și coordonatorii de proiect, munca tuturor celor implicați fiind bazată exclusiv pe voluntariat.

Feedback-ul pozitiv și rezultatele obținute au confirmat că există și elevi foarte bine pregătiți, chiar dacă pentru unii dintre ei aceasta a fost prima competiție școlară în afara clasei, potrivit unui comunicat de presă al Școlii 11 Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *