Agenda culturală! Programul spectacolelor la Teatrul Mihai Eminescu, Teatrul Vasilache și Filarmonică

agenda culturala botosaniFilarmonica din Botoșani va susine, vineri, 27 mai 2016, de la ora 18,30, la Casa de Cultură a Sindicatelor, un concert de pian sub bagheta dirijorului Corvin Matei din Africa de Sud avându-l ca solist pe Alexei Nabioulin din Rusia. În program sunt incluse lucrări semnate de P. I. Ceaikovski- Concertul pentru pian şi orchestră nr. 2, în sol major, op. 44 și A. Dvorák- Simfonia a VIII-a, în sol major, op. 88 .

like facebookTeatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” Botoșani vă invită, duminică, 29 mai 2016, de la orele 11.00 şi 12.30, la spectacolul „Sarea în bucate”, după Petre Ispirescu. Regia este semnată de regretatul actor Mihai Costăchel, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Constantin Panaite.

Teatrul ”Mihai Eminescu„ din Botoșani va participa la a 10-a ediție a Festivalului Internațional al Artelor Scenice și la Gala Spectacolelor AMTAP. Pe 28 mai, actorul și regizorul Mihai Donțu va participa cu spectacolul ”Balerinul turbat” în cadrul programului Gala Spectacolelor AMTAP organizată de Facultatea de Teatru, Film și Dans din cadrul Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, Republica Moldova. De asemenea, Teatrul ”Mihai Eminescu„ din Botoșani va participa la cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional al Artelor Scenice cu spectacolul ”Aniversarea” de Jeroen Van Den Berg, în regia lui Erwin Șimșensohn în data de 1 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *