Foto! Consilierii județeni, duși la mănăstire după ultima ședință din mandatul 2012-2016

consilieri judeteni la manastirea cosulaDupă ultima ședință ordinară din mandatul 2012-2016, consilierii județeni au fost invitați de președintele Gheorghe Sorescu să viziteze Complexul Monahal Coșula. Reabilitarea şi valorificarea mănăstirii reprezintă un proiect de anvergură a Consiliului Județean Botoşani ce a fost finalizat cu succes în acest mandat.

like facebookÎn cadrul vizitei, au fost prezentate toate obiectivele ce sunt de o mare valoare arhitectonică şi artistică: Biserica „Sf. Nicolae”, Casa Egumenească, Arhondaricul şi Turnul clopotniță,  iar la finalul vizitei a fost oficiată o slujbă de către starețul Mănăstirii, Calinic Chirvasie. Acesta a mulțumit tuturor celor prezenți pentru implicarea în proiect şi a precizat că acum după restaurare, Mănăstirea Coşula reprezintă o perlă turistică a judeţului nostru şi un loc unde credincioșii pot veni pentru a-şi găsi liniștea sufletească.

Complexul Monahal Coşula din judeţul Botoşani a fost restaurat şi reabilitat prin Programul Operațional Regional, valoarea totală a proiectului a fost 14.945.658,82 lei, din care asistență financiară nerambursabilă din partea Uniunii Europene de 11.919.777,04 lei.

consilieri judeteni la manastirea cosula

05 (1)

consilieri judeteni la manastirea cosula

 

2 thoughts on “Foto! Consilierii județeni, duși la mănăstire după ultima ședință din mandatul 2012-2016

  1. Dupa urmatoarea sedinta sigur va v-or invita domnii Tibuleac -Flutur pe itinerarul ,,Drumul credintei”proiect ce a tocat ceva banuti si care cuprindea traseul manastirilor Zosin, Cosula drumul ce urma a fi asfaltat Frumusica Radeni schitul Bals,lunca Bahluiului schitul Oneaga,schitul Sihastria Voronei schitul Vorona.Stefan cel Mare ar fi fost invidios pe cei doi voievozi mincinosi dealtfel dar cu imaginatie pe urma caruia s-au obtinut voturi cu carul.Numai ca acest proiect de pe vremea cand cei doi manuiau judetul a ramas la stadiul de masurat de vre-o cateva ori traseul sii…..dus a fost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *