Tinerii răniți grav în accidentul de la Victoria rămân în spital. Fata de 19 ani, scoasă de la terapie intensivă

accident la Victoria Botosani- doua masini s-au ciocnitCei do tineri răniți grav în accidentul de acum zece zile de la Victoria rămân internați în spital. Fata de 19 ani, cea care se afla la volanul unui Peugeot care a intrat în balans din cauza vântului, a fost externată de pe secția de reanimare, fiind în stare stabilă pe Secția de chirurgie.

Mihaela Podaru respiră fără mască de oxigen, starea acesteia îmbunătățindu-se vizibil.

La rândul său, prietenul Mihaelei, Daniel Marțincu, de 20 de ani, este internat la Spitalul Judeţean, fiind imobilizat la pat. El a suferit o fractură de humerus stâng, dar și o ruptură de ligamente, după ce, în urma impactului, a fost aruncat din mașină.

like facebookMâna stângă mi-a fost reconstruită pe bucăți”, a declarat, pentru BotosaniNews, Daniel Marțincu.

Daniel Martincu si Mihaela PodaruVă reamintim că cei doi tineri se aflau într-o autoutilitară Peugeot condusă de Mihaela şi se îndreptau dinspre Botoşani spre Ştefăneşti. La un moment dat, la ieşirea din Victoria, maşina condusă de tânără intră în balans, iar apoi pătrunde pe contrasens, unde loveşte un VW Transporter care circula din sens opus.

În urma impactului, VW s-a răsturnat în şanţul de pe partea dreaptă a drumului, iar o femeie de 68 de ani, Ileana Maxim, care se afla pe scaunul din dreapta, a suferit şi ea traumatisme la umăr şi la coloană.

One thought on “Tinerii răniți grav în accidentul de la Victoria rămân în spital. Fata de 19 ani, scoasă de la terapie intensivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *