Încep înscrierile pentru bursele școlare „Constantin Manolache”. Vezi condițiile!

Bursa scolara Rotary BotosaniPentru sprijinirea elevilor cu performante , Clubul Rotary Botosani continua proiectul “Ajuta un copil sa invete”  acordand si pentru anul scolar 2016-2017 un numar de doua burse scolare “Prof. Dr. Constantin Manolache“.

Valoarea unei burse este de 6.000,00 lei/an si se va acorda conform Regulamentului, in baza unui concurs de dosare, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în ideea creării unei premise în lansarea acestora spre studii superioare.

like facebookEste considerat eligibil pentru a aplica la Bursa școlară Rotary orice elev care urmeaza cursurile la invatamantul de zi in unitatile de invatamant din Municipiul Botosani si care:

– este elev în intr-o unitate de invatamant liceeal din Municipiul Botosani si are domiciliul în judetul Botosani,

– s-a remarcat la olimpiada/concurs – faza nationala si s-a clasat in primele 20 de locuri.

– are media generala a anului de studiu anterior peste 9,00.

– veniturile familiei sa nu depaseasca 3000 lei (valoare neta ce se va dovedi prin documente).

– nu beneficiaza de alte burse cu surse din mediul privat.

Perioada de primire a dosarelor de candidatura este 8 iunie – 8 iulie 2016, la secretariatul partenerului in cadrul acestui proiect, Inspectoratului Scolar Judetean Botosani, str.  Nicolae Iorga nr. 28, in atentia Clubului Rotary Botosani.

Atribuirea burselor de studiu se va face in urma unui proces de evaluare a candidatilor inscrisi, lista bursierilor castigatori urmand a fi publicata in luna octombrie 2016.

Regulamentul programului, criteriile de eligibilitate si continutul dosarului de candidatura pot fi accesate pe pagina de facebook a clubului, la https://www.facebook.com/events/1054074658010003/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *