Gonzalo Cabrera: Cred că avem prima şansă în meciul cu CSMS Iaşi

gonzalo cabreraCel mai în formă mijlocaş al FC Botoşani a comentat, în cadrul unei conferinţe de presă, meciul cu CSMS Iaşi.
Gonzalo Cabrara a spus că echipa sa este într-o formă bună şi are o şansă mare să ajungă în Europa League.
like facebookArgentinianul a spus că FC Botoşani are prima şansă, mai ales după ce a făcut jocuri bune cu Timişoara şi Craiova.
Legat de un posibil transfer jucătorul a spus că va analiza ofertele după partida cu CFR Cluj, însă a spus că se gândeşte şi la partea materială având în vedere că are şi el o familie.
„Nu stiu, asta trebuie sa discut cu domnnul Cornel si Iftime, eu am obiective mari, dar dupa  partida cu CFR Cluj o sa vad ce oferte sunt, daca sunt in avantajul meu si al clubului, si in baza acestor oferte vom decide. Mie imi place fotbalul, dar si voi sunteti constienti ca am o familie, sunt cluburi mari si multi bani pusi in joc si cred ca este un moment corect pentru a face un salt mare in cariera mea, atat din punct de vedere economic, cat si fotbalistic. Asta vom vedea dupa partida cu CFR Cluj. Dupa aceasta partida vom afla daca ajunge in cupele europene, voi analiza si ofertele, in patru zile se va rezolva totul, in patru zile vom afla cine ramane si cine pleaca”, a declarat Gonzalo Cabrera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *