Portret de candidat: Dragoș Petre Apetre, candidat independent la comuna Răchiți

dragos apetreUn om de afaceri a ales să candideze pentru funcţia de primar într-o comună de care s-a îndrăgostit în urmă cu 12 ani. Dragoş Petre Apetre spune că la vârsta de 25 de ani obişnuia să meargă la pescuit în zona Costeşti, comuna Răchiţi, iar satul a ajuns să îl fascineze.

A început o afacere în zonă integrându-se în comunitate. În prezent are un magazin alimentar şi un bar precum şi planuri de extindere, respectiv două magazine şi spune că practică preţuri accesibile pentru buzunarului omului de rând.
like facebookDe multe ori s-a gândit să se retragă, să vină în oraş, însă susţine că nu banii sunt importanţi ci lumea care îl înconjoară, cei care îl vor alături de el şi el, la rândul său, poate să le ofere sprijin moral sau material.
„Faptul că am avut în ultimii 10 ani numeroase acte de caritate, nefăcându-le cu un scop anume şi faptul că spre exemplu am adus în localitate un pay point tocmai pentru a le uşura oamenilor, nu drumul spre Botoşani ci şi cheltuielile, a făcut ca ei să îmi propună să candidez pentru funcţia de primar. Le-am mulţumit şi am dorit să le ascult propunerea şi m-am ţinut de cuvânt. Întradevăr sunt cel mai tânăr dintre candidaţi, însă asta nu înseamnă că experienţa mea nu poate să nu dea roade. Îl cunosc pe actual primar Gheorghe Iacob şi îl apreciez că este o persoană fair play şi în cazul în care nu voi ieşi primar şi va ieşi dumnealui pentru un nou mandat sunt sigur că alături de el, ca şi consilier local, voi avea multe de învăţat. Asta nu înseamnă că nu trebuie dată o şansă unei generaţii mai tinere care poate fi foarte inovatoare şi cu iniţiative foarte productive şi în acelaşi timp realizabile”, a declarat Dragoş Petre Apetrei.
Acesta susţine că este total apolitic, candidând ca şi independent, iar dacă va fi ales va fi în totalitate în slujba cetăţeanului de rând şi a întregii comunităţi. Promisiunea sa este că nu va face rabat de la nici o persoană care va veni să îşi spună păsul sau care va face o pronunere. Orice iniţiativă va fi analizată şi ulterior se va lua o decizie la nivelul Consiliului Local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *