Mercedesul unui tânăr prins cu ţigări de contrabandă, scos la vânzare

mercedes benzAutoturismul Mercedes Benz al unui tânăr din Bucureşti care a fost prins cu ţigări de contrabandă a fost scos la vânzare.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice organizează, pe 8 iunie, licitaţie pentru vânzarea maşinii lui Alexandru Gabriel Ruşet, un tânăr care a a fost prins în timp ce transporta 6.264 pachete cu ţigări de contrabandă.

like facebookMercedesul, cu o capacitate cilindrică de 2.673 cmc, este produs în 2003 şi este scos la licitaţie la un preţ de 26.714 lei.

În luna octombrie 2010, Alexandru Gabriel Ruşet şi fratele său se aflau într-un autoturism Mercedes Benz, care circula pe DN 29 D, între comuna Truşeşti şi municipiul Botoşani, iar la un control de rutină în maşină au fost descoperite ţigările cu timbre de Republica Moldova.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au dispus, atunci, reţinerea pentru o perioadă de 24 ore a celor doi fraţi.

One thought on “Mercedesul unui tânăr prins cu ţigări de contrabandă, scos la vânzare

  1. Pai ce sa zicem… Mult succes! 🙂 La ce motor are, nici sa-l dea la jumatate de pret nu e de luat, nici pentru dezmembrat… L-au si tinut aproape 6 ani, ca sa fie siguri ca se degradeaza de tot. Bravo autoritatilor romane, ca de obicei o turma de incompetenti plimbatori de dosare si incurca lume. Pe banii nostri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *