Un bărbat s-a certat cu iubita şi s-a aruncat de pe bloc. A murit la spital

barbat targa ambulanta upuUn bărbat şi-a pus capăt zilelor, vineri, după ce s-a aruncat de pe blocul în care locuia. Aurel Groza, de 50 de ani, locuia într-un apartament din municipiul Dorohoi.

Vineri dimineaţă a avut o ceartă cu iubita sa, iar după ce femeia a plecat de acasă, concubinul a scris un bilet de adio în care explica că nu mai poate trăi din cauza neînţelegerilor. S-a urcat pe bloc şi s-a aruncat.

Ciudat este că acesta a fost dus la Spitalul Dorohoi, însă a plecat aproape la fel cum a venit, fără a fi investigat şi a i se oferi minimul de îngrijri medicale.

Deşi a ajuns în stare extrem de gravă la Spitalul Dorohoi, bărbatul a fost la scurt timp direcţionat către Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) cu menţiunea de fractură coxofemurală, cadrele medicale de acolo solicitând o ambulanţă simplă, cu asistent.

like facebookCadrul medical a fost însă depăşit de gravitatea cazului, de altfel pacientul fiind preluat în stare de inconştienţă de la Dorohoi, iar pe drum a intrat în stop cardio respirator. La scurt timp după ce ajuns la Spitalul Judeţean Mavromati a decedat.

One thought on “Un bărbat s-a certat cu iubita şi s-a aruncat de pe bloc. A murit la spital

  1. In Dorohoi sunt medici???:))))orice boala sau afectiune care necesita mai mult decat o aspirina…devine incurabila la Dorohoi.Bine asta e un cretin…oricum consuma degeaba resursele „spitalului”…dar mai vin si oamenii pe acolo…din greseala sau din nestiinta:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *