Doi cunoscuți directori de instituții de cultură, în prag de pensionare

biblioteca judeteana (2)Doi dintre directorii instituțiilor de cultură din subordinea Consiliului Județean rămân fără mandat de management, iar reprezentanții Consiliului Județean se gândesc dacă acestea vor mai fi prelungite sau nu, dat fiind faptul că cei doi urmează să iasă la pensie.

like facebookEste vorba de directorul Bibliotecii Județene ”Mihai Eminescu”, Camelia Viziteu, dar și de directorul Memorialului Ipotești, Miluță Jijie.

Avem două instituții de cultură unde expiră mandatele. Persoanele respective se apropie de vârsta de pensionare, iar acolo va trebui luată o decizie. Dânșii pot să-și continue mandatul, chiar dacă sunt pensionari, sau putem scoate posturile la concurs. Aștept propuneri de la colegii mei, să îmi spună ce soluții întrevăd”, a declarat Gheorghe Sorescu., președintele CJ.

De altfel, activitatea celor doi directori, dar și a directorului de la Rapsozii Botoșanilor, Dan Doboș, respectiv a directorului de la Școala Populară de Artă, Liviu Andronic, a fost evaluată pe întreaga perioadă de management. Doar un singur director a fost notat cu 9,37, respectiv Miluță Jijie, în timp ce ceilalți au primit 10.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *