FOTO Târgul liceelor şi-a deschis porţile pentru elevi

targul liceelor 5Târgul Liceelor şi Meseriilor şi-a deschis porţile pentru elevi, vineri, la Colegiul ”Gheorghe Asachi” din Botoșani. La deschidere au participat Mihaela Huncă, inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean și primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc.

like facebookFiecare liceu prezintă, la standul expoziţional propriu, atât oferta educaţională pentru anul școlar viitor, cât şi dotarea proprie sau performanţele obţinute de elevii liceului. Târgul liceelor va fi deschis și sâmbătă.

Este foarte important ca în orientarea școlară și profesională să avem foarte multe informații. Elevii, cadrele didactice și părinții trebuie să fie sprijiniți pentru a lua o decizie, pentru orientarea în carieră cu cât mai multe informații”, a declarat Mihaela Huncă, inspector general al IȘJ.

Primarul Ovidiu Portariuc a avut cuvinte de laudă la adresa învățământului botoșănean, prin rezultatele obținute de elevi la olimpiadele și concursurile școlare.

Să faceți această alegere, la această vârstă, așa cum simțiți voi și așa cum credeți că este mai bine pentru voi! Siguri că există consiliere, există părinți care vă pot spune că este mai bine că mergi pe un drum sau altul. Faceți așa cum simțiți și cum credeți că e mai bine pentru voi, ca ulterior să faceți acea meserie pe care o veți avea toată viața”, le-a spus Portariuc elevilor prezenți la eveniment.

 

targul liceelor 6 targul liceelor 7

targul liceelor 1 targul liceelor 4

 

targul liceelor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *