Gheorghe Sorescu: Licitația organizată pentru administrarea depozitului ecologic de la Stăuceni s-a finalizat

gheorghe sorescuIncapabili să se desprindă de stilul consacrat de a face politică – caracterizat printr-un amestec de propagandă mincinoasă și de acuzații neonorabile, lipsite de orice fundament, la adresa celorlalți competitori electorali – comunicatorii organizației județene a PSD aruncă pe fereastră mult clamata pace politică și lansează public un atac de cea mai joasă speță la adresa președintelui Consiliului Județean Botoșani, liberalul Gheorghe Sorescu. Pentru corecta informare a botoșănenilor și pentru punerea cât de cât în temă a candidatului PSD la președinția CJ, Costică Macaleți, facem următoarele precizări.

like facebook Problema utilizării depozitului ecologic de la Stăuceni a fost rezolvată ca urmare a eforturilor susținute ale conducerii liberale a Consiliului Județean. Spre știința complet dezinformatului domn Macaleți, licitația organizată conform tuturor prevederilor legale în vigoare pentru administrarea obiectivului de la Stăuceni s-a finalizat cu desemnarea unui câștigător, reprezentat de SC Girexim Universal Piteşti S.A. Jalnica “promisiune electorală” aruncată pe piață de candidatul PSD, privind “rezolvarea rapidă, garantată de partid” a problemelor de acest gen, nu este decât o nouă vorbă goală a unui personaj obișnuit, ca ocupant al atâtor sinecuri plătite bine din bani publici de-a lungul timpului, să nu facă absolut nimic, dar să taie pamblici la inaugurarea realizărilor altora.

Atribuirea administrării depozitului ecologic de la Stăuceni s-a făcut cu respectarea întru totul a procedurilor prevăzute de legislația în vigoare în România. În acest context, promisiunea “rezolvării rapide” face parte din ciclul minciuni de campanie specifice PSD, la fel ca și cea referitoare la anularea plăților comune pentru botoșănenii cu centrale termice, lansată de Ovidiu Portariuc în urmă cu patru ani și care, firește, nu a putut fi onorată nici până în prezent deoarece contravine legilor acestei țări.

Singura premoniție corectă a lui Macaleți, lansată public prin comunicatul PSD, este cea referitoare la stingerea influenței lui Relu Tîrzioru la Săveni, o dată cu apropierea datei alegerilor locale.

Sursa: comunicat PNL

Publicitate electorală

 

One thought on “Gheorghe Sorescu: Licitația organizată pentru administrarea depozitului ecologic de la Stăuceni s-a finalizat

  1. SUNTETI DE RASUL CURCILOR!
    CU TURCANU FLOCEA-LA PARNAIE, CU DIACONU ION , FLUTUR, SANDU FLOCEA (MODERN CALOR), PACALICI – PRIMAR ACTUAL = JALE MARE!!

    LA „BRUTARIE” CU CEI CARE AU FACUT VILE DIN BANII BOTOSANENILOR!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *