Fostul ministru al Agriculturii: Cred că este o rușine ce s-a întâmplat în județul Botoșani

daniel constantinCo-președintele ALDE, Daniel Constantin, a criticat, vineri, la Botoșani, stare drumului național Botoșani-Iași. Acesta a declarat că îi este rușine să spună că ”suntem într-o comunitate din Uniunea Europeană”.

El i-a criticat pentru starea în care se află drumul care duce spre Iași, prin Șipote, pe cei care s-au perindat la conducerea Consiliului Județean.

like facebookDrumuri neasfaltate, gropi din metru în metru. Cred că este o rușine pentru cei care au condus până acum județul să se prezinte în fața electoratului cu astfel de realizări. Când am fost în USL ne-am ținut de cuvânt până la un punct, până ce PNL a decis să rupă această speranță pe care o aveau românii. Și eu în 2012 am venit în județ și v-am rugat să alegeți un președinte de CJ care din păcate nu a făcut nimic. Nu a făcut nimic pentru acest județ (nr. Florin Țurcanu). Pentru el poate a făcut, e adevărat, dar pentru județ nu a făcut nimic, iar lucrurile sunt atât de vizibile încât nimeni nu poate fi păcălit. Cred că este o rușine ce s-a întâmplat în județul Botoșani”, a spus Daniel Constantin.

Fostul ministru al Agriculturii a fost prezent vineri, la Botoșani, la lansarea candidaților ALDE.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *