Primarul Ovidiu Portariuc: Îi propun domnului Flutur să vină în echipa mea, după ce își rezolvă problemele penale

catalin flutur si ovidiu portariucÎn prima zi de campanie electorală, primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, i-a adresat principalului său contracandidat Cătălin Flutur invitația ca, după încheierea alegerilor, să vină în echipa sa de la Primărie pentru a colabora în folosul locuitorilor municipiului Botoșani. Singura condiție pusă de edilul orașului este ca reprezentantul PNL să își clarifice problemele penale legate de dosarele în care este cercetat de procurorii DNA.

like facebookÎn prima zi de campanie îi propun domnului Cătălin Futur ca în cazul în care voi fi reconfirmat în funcția de primar să vină în echipa mea, desigur, după ce își va rezolva problemele penale pe care le are în prezent”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Acesta a precizat că cerința rezolvării problemelor penale nu îl vizează în mod special pe contracandidatul său, Cătălin Flutur, ci pe toți cei care fac parte sau ar urma să facă parte din echipa sa. „Vreau să fiu bine înțeles. Nu am pus această condiție special pentru domnul Flutur. E o condiție valabilă pentru toți cei din echipa mea. Este baza principiului „Corupție zero în Primărie”, pe care l-am susținut în mandatul anterior și pe care îl voi susține și în următorul dacă voi fi votat de cetățeni, a precizat Portariuc.

Primarul consideră că prezența co-președintelui PNL Botoșani în echipa sa de consilieri ar reprezenta o garanție pentru respectarea „Păcii politice” semnată în luna februarie de liderii politici botoșăneni, la inițiativa primarului.

Au fost unii care au privit cu îndoială propunerea mea de a face o pace politică pentru dezvoltarea orașului. Chiar domnul Flutur și-a exprimat unele rezerve în acest sens. De aceea vin cu această propunere cât se poate de concretă: după ce încheiem competiția electorală, ne strângem mâna și colaborăm în beneficiul cetățenilor. Am dobândit amândoi o bună experiență administrativă și cred că am da astfel o șansă extraordinară acestui oraș”, a explicat Ovidiu Portariuc.

Candidatul social-democraților pentru Primăria Botoșani a mai precizat că a dorit să facă această invitație în deschiderea campaniei electorale pentru a da un sens constructiv dezbaterilor care vor avea loc în această perioadă. „Am dorit să fac acest gest de fair play față de domnul Flutur la începutul campaniei, astfel încât să descurajez atacurile politice și abordările conflictuale, care nu oferă nimic bun cetățenilor. Îmi doresc să ne canalizăm dezbaterea pe ceea ce putem face bine pentru oraș, nu să ne irosim energiile pe criticarea adversarilor. Sper ca și domnul Flutur să împărtășească acest punct de vedere”, a declarat Portariuc.

Sursa> comunicat PSD

 

2 thoughts on “Primarul Ovidiu Portariuc: Îi propun domnului Flutur să vină în echipa mea, după ce își rezolvă problemele penale

  1. Vaiiii…..dar cum ti-a venit ideea asta pacaliciule???…Simti ca pierzi si vrei sa te pui bine cu viitorii POSIBILI castigatori???…lasa ca tu ai echipa buna:Iolanda, Buiuc, si mai vreo doi penali,…ziceai ca nu vrei nici in echipa ta penali!!???….casca urechile bine si mai intereseaza-te ce penal merge pe langa tine toata ziua

  2. Domnule ,, PINOCHIO” lasa tu comentariile la oparte si lasa lumea sa comenteze . si sa stii ca omul curat mereu va castiga , cel murdar pute si nul miroase nimeni . lasal pe Portariuc in pace si veziti de hoti tai .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *