FOTO Start în campania electorală dat la miezul nopţii

portariuc in campanie electoralaCele mai multe dintre partidele înscrise în cursa electorală au dat startul campaniei în noaptea de joi spre vineri. Astfel, PSD, ALDE, PMP şi UDMR au ieşit cu o parte din membri pe străzile municipiului Botoşani şi au lipit afişe pe panourile electorale. Grupurile au fost conduse de candidaţii la Primăria Botoşani şi Consiliul Judeţean. Cei mai numeroşi au fost social demorcaţii care au profitat de amânarea acţiunii de către liberali.

„Aşa cum am mai spus şi atunci când mi-am depus canidatura, vreau să termin proiectele pe care le-am început. portariuc in campanie electorala1Sunt multe proiecte terminate, multe începute, sunt cele pentru următorii 10 ani. Venim cu o echipă puternică la Consiliul Local, cu oameni din toate domeniile de activitate. Cred că oferim una dintre cele mai puternice liste de consilieri. Îmi doresc ca în acest mandat un Consiliu Local care să sprijine proiectele pe care le voi depune, până acum cele mai importante proiecte au fost blocate. De asemenea la CJ avem o listă puternică şi îmi doresc ca PSD să câştige CJ după opt ani şi domnul Macaleţi să repare multe lucruri din judeţ”, a declarat Ovidiu Portariuc.

gabriel atudoroaie in campanie electoralaColegii săi de alianţă, ALDE, au fost mai rezervaţi în ceea ce priveşte promisiunile electorale, menţionând că ei vor să fie realişti.

„Ne dorim ca toţi candidaţii să ducă o campanie corectă. Noi nu facem promisiuni în campanie, le vom spune cetăţenilor ce dorim să facem şi ce vom face alături de ei pentru că ei sunt cei care fac lucrurile într-o comunitate. Nu vine primarul cu bani de acasă. O să închei cu un citat: Un popor care îşi ale hoţi, corupţi şi impostori, nu este victimă ci este complice”, a declarat Gabriel Atudoroaie.

tabuleac in campanie electoralaLa rândul său, Mihai Ţâbuleac, candidatul PMP, a menţionat că îşi doreşte să realizeze un rezultat cât mai bun la alegerile locale.

” Participăm la o competiţie, nicidecum nu avem în intenţie de a încălca regulile. Sperăm ca la sfârşitul campaniei PMP să acceadă în consiliile locale şi de ce nu chiar să dobândim mai multe funcţii de primari în judeţ”, a afirmat Mihai Ţâbuleac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *