Comunicat PNL: Portariuc își maschează neputința cu minciuni și teme false

pnl-sigla-nouDupă ce în urmă cu patru ani era principalul critic și sabotor al proiectului Parcului de agrement Cornișa, între timp, primarului Ovidiu Portariuc a devenit brusc dornic de aventură. Dovadă a celor afirmate stau declarațiile și faptele celui mai slab primar al municipiului Botoșani de după revoluție.

like facebookEl este cel care a spus că nu avem nevoie de Parcul de agrement Cornișa, el a spus că proiectul nu e sustenabil, el a spus că mai bine împarte banii la săraci și tot el a amânat licitația astfel încât a ajuns să piardă finanțarea de la Uniunea Europeană pentru proiect, prejudiciind astfel grav interesele cetățenilor municipiului Botoșani. Asta pentru că botoșănenii vor plăti din banii lor greșeala, cu sau fără voie, a lui Ovidiu Portariuc.

Botoșănenii trebuie să știe însă că primarul actual a fost capabil de o rară contraperformanță – nu a fost în stare să finalizeze o lucrare pentru care avea deja și proiectul și finațarea. El trebuie să le dea acestora și niște răspunsuri, să spună care au fost interesele ascunse în spatele amânării licitației de atribuire a lucrărilor la Parcul de agrement Cornișa și cine a avut de câștigat din asta, pentru că botoșănenii au pierdut.

Pentru a trece cu vederea acest răsunător eșec al mandatului său, Ovidiu Portariuc, vine cu o diversiune. Le prezintă botoșănenilor niște desene colorate cu un nou parc, de aventură, pentru care însă nu are sursă de finanțare. Parafrazându-l pe mentorul său politic, Ion Iliescu, la Ovidiu Portariuc “sinergia faptelor eludează meandrele concretului”. Cu alte cuvinte, își maschează neputința cu minciuni și teme false. Singura parte bună e că, totuși, mandatul său e la final.

Sursa: comunicat PNL Botoșani

 

12 thoughts on “Comunicat PNL: Portariuc își maschează neputința cu minciuni și teme false

  1. RUSINE SA VA FIE PDL-ISTI VOPSITI IN PNL-ISTI!
    TRADATORI A-TI FOST SI IN 2007, TRADATORI VE-TI FI PE VIATA!

    CU PSD=FSN ne-am convins!!! MIZERIE, FURACIUNE, FOCARE DE HEPATITA IN MIJLOCUL ORASULUI!

    NU MAI VOTATI ASEMENEA FENOMENE!

    SUNT CANDIDATI TINERI DE LA PARTIDE NOI, NATIONALISTE!

  2. PNL-istii ar face bine sa inceteze sa mai debiteze prostiile astea si sa incerce sa manipuleze alegatorii cu texte si comunicate de presa de tot cacatul.

  3. Cum puteri fi atat de gelosi pe domnul Portariu? Va ingroapa gelozia cand vedeti cat de mult s a implicat in acest oras?

  4. Da,nu mai este un secret ca imediat ce reuseste sa faca ceva Primarul Portariuc apar criticile,ca portariuc nu a facut aia,ca el e nu stiu cum,si bla bla bla bla…..Sa fim seriosi,toata lumea stie cat de mult s-a implicat Ovidiu Portariuc in Cornisa,

  5. Pana la urma nu conteaza ce a fost,ceea ce e sigur e ca Portariuc a corectat erorile initiale de proiectare si a redus cu 4 milioane de euro costurile proiectului Cornisa fara afectarea nivelului de calitate ale materialelor si lucrarilor…..

  6. Toti stim cine este Portariuc si cate lucruri a facut pentru noi,niste mitocani ca voi nu vor reusi sa ne influienteze decizia in alegerea noului primar,care am certitudinea ca va fi la fel cum a fost acum ,Portariuc

  7. In ultimii 4 ani am trait si eu in orasul asta. Nu am vazut NIMIC facut cum trebuie de Portariuc si asa zisa lui administratie. Pe strada Primaverii au fost asfaltate „locurile de parcare”, adica banda intai de circulatie, unde oricum se parcheaza masinile, in rest zici ca mergi pe drum bombardat, a lasat teatrul o ruina in centrul orasului, nu a fost in stare sa finalizeze Parcul Cornisa, desi avea toti banii la dispozitie. Botosanenii s-au lamurit de incompetenta lui. Sa-l lasam sa stea acasa pentru ca si asa nu a prea trecut pe la primarie, sa nu-l mai incurcam.

  8. Postacii PSD-isti sunt in sevraj, ultimile sondaje il dau pe Flutur primar.
    Porcariuc nu a fost in stare sa asfalteze o strada de vreo 400 m cum e Maramures! Mergeti pe strada Maramures sa vedeti realitatea.
    Ce a facut Porcariuc intr-un mandat?
    A pus niste tevi la trecerile de pietoni de pe Bulevard care au disparut, erau prinse cu dibluri de plastic in ciment !!!
    A reabilitat str.Primaverii, sunteti multumiti de cum arata?
    A pierdut finantarea Europeana pentru Teatru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *