Ucigașii Andei Dănăilă cer să fie puși în libertate. Află detalii!

accident la Darabani- BotosaniCei doi bărbați care sunt considerați a fi ucigașii Andei Dănăilă, tânăra de 22 de ani care a murit în accidentul de sâmbătă, au cerut să fie puși în libertate.

Florin Stănescu, de 46 de ani, și Emil Bujor, de 47 de ani, au contestat măsura arestului preventiv dispus, marți, de Judecătoria Darabani.

Ei vor ajunge acum în fața magistraților Tribunalului Botoșani, care va stabili dacă arestarea pentru 29 de zile rămâne valabilă sau nu.

like facebookStănescu și Bujor sunt acuzați de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și participare la întrecere ilegală de mașini.

Sâmbătă, în timp ce aceștia participau la o cursă ilegală de mașini, au produs un accident în urma căruia Anda Dănăilă a decedat, iar alte trei persoane, printre care și fratele Andei, au fost rănite.

Stănescu avea o alcoolemie de 1,50 g/l alcool pur în sânge, iar Bujor 1,10 g/l alcool pur în sânge.

Citește și: 

FOTO Durere sfâşietoare la înmormântarea Andei! Sute de persoane au plâns pentru victima accidentului de la Darabani

Arestați pentru moartea Andei Dănăilă! Șoferii acuzați de cursa ilegală de la Darabani, după gratii

VIDEO Mama Andei Dănăilă cere dreptate! Apelul disperat al acesteia în timpul înmormântării

3 thoughts on “Ucigașii Andei Dănăilă cer să fie puși în libertate. Află detalii!

  1. Nu vreau sa eliberati aceste specimene!As dori sa fie inchise pe viata!Daca un membru al familiei citeste acest comentariu,sa nu renunte,sa faca plangere penala pentru contrabanda cu tigari,cereti sa li se confisce toata averea,fiindca de la pamant nu ajungi la aur fara nici un venit,decat ilegal!Cereti daune morale,sa plateasca toata viata!Iar cine se pricepe la politica mai bine sa faca o petitie aici petitieonline (petitieonline.com) si impreuna ii bagam in puscarie,vad ei dreptate acolo cand o sa devina femei in celula.

  2. Oameni idioti! Unde se afla un c***t hop si ei ! Cum puteti ameninta familia inclusiv copiii autorilor care nu au nici o vina? Cum puteti sa aruncati cu astfel de vorbe cand nu a fost crima intentionata , ci a fost accident soldat cu moartea unei persoane! Un toate ziarele si televiziunile scrie ” ACCIDENT „. Stiti definitia cuvantului accident, voi astia din Darabani ? Daca o faceau intentionat, da , amenintati!
    O cunoasteti pe mama fetei? Stiti ce poama este? De cand o cunosc numai cu blesteme umbla, as putea sa scriu mult si bine de aceasta doamna Daniela? Stiti ca la ea blestemele sunt precum;”BUNA ZIUA” ? Doamna Danila, Nu vreau raul nimanui dar inainte sa blestemati lumea din sat ganditi-va ca orice blestem se intoarce, fiind foarte mare pacat sa blestemi! Iti aduci aminte cand ai sarit cu cutitul sa omori un vecin, cu care tr judecai pentru o bucata de Pamant? Cum sa sari doamna sa omori un om, cand Dumnezeu este singurul care poate da si lua viata omului? Toti acuzam, toti cerem explicatii, dar cand Dumnezeu ne intuneca mintea nici justitia nu mai poate face nimic! Oare domnul Teiosanu cati bani a facut ca a chemat televiziunea si a aruncat pastile? Mimi Bujor a fost depasit de Stanescu! Nu aruncati cu vorbe fiind oribiti de ura si durere! Spunetii doamnei Danila sa isi aduca aminte de blestemul soacrei ei „CUM AM EU PARTE DE BAIATUL MEU, ASA SA AI PARTE SI TU DE COPIII TAI” ! Mama Andei interzicandu-i sotului sa mearga la mama lui ! Si sa ii amintesc doamnei Danila ca daca familiile autorilor merg si fac plangere pentru „amenintare” doamna Danila ar putea fi trasa la raspundere !Blestemele te ajung si se intorc ! Condoliante familiei si multa putere!

    1. Accident, dar din cauze foarte,foarte penale daca nu chiar criminale. Ce amestec are mama fetei in producerea „accidentului”? Responsabilii evenimentului nu suporta detentia , bine ca fata moarta suporta sicriul!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *