Situație inedită! Candidat la Primărie, retras din cursă din cauza morților înscriși pe liste

votareCaz neobișnuit pentru alegerile din 5 iunie. Un candidat la funcția de primar a fost retras din competiție din cauza listelor cu susținători care avea probleme. Pe liste erau neconcordanțe în ceea ce privește datele susținătorilor, apărând și cel puțin o persoană decedată.

Candidatul care a pierdut dreptul de a participa la alegerile locale este Lina Maria Palamariu din Suharău. Aceasta s-a înscris în cursa electorală din partea Partidului Mișcarea Populară, însă a fost „descalificată” pentru că a rămas cu doar 98 de semnături pe listele de susținători, deși avea nevoie de 100.

Cel care a făcut obiecții față de conținutul listei acesteia este Viorel Dănilă, candidat PNL la Primăria Suharău și actaul viceprimar al comunei.

like facebookEl a contestat candidatura la Judecătoria Darabani, iar aceasta a dispus „anularea Hotărârii nr. 14 din 27 aprilie 2016 a BECC nr. 63 Suharău și, în consecință, respinge propunerea de candidatură la funcția de primar al comunei Suharău a candidatei Palamariu lina- Maria, formulată de Partidul Mișcarea Populară”.

PMP a avut problemele și cu semnăturile pentru susținerea candidaților la Consiliul Local Suharău, astfel încât instranța a respins și lista de candidați a acestui partid la Consiliul Local.

4 thoughts on “Situație inedită! Candidat la Primărie, retras din cursă din cauza morților înscriși pe liste

  1. Persoana respectiva s-a inscris in PMP in ziua in care si-a depus candidatura venind de la PNL.Semnaturile au fost stranse de staf-ul penelist care a lucrat-o.

    1. semnaturile nu aveau cum sa fie stranse de ” staf-ul penelist” ca trebuiau sa apara pe liste cu sigla partidului pentru care a depus candidatura , mai degraba nu prea a avut timp sa stranga semnaturi si a facut copy – paste cu semnaturi false .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *