Arestați pentru moartea Andei Dănăilă! Șoferii acuzați de cursa ilegală de la Darabani, după gratii

accidentul de la Darabani- BotosaniCei doi şoferi care au organizat o întrecere ilegală la Darabani şi au provocat un grav accident de circulaţieîn urma căruia Anda Dănăilă a murit au fost prezentaţi, marţi, în faţa judecătorilor de la Judecătoria Darabani cu propunerea de arestare preventivă.

Astfel, instanţa a decis ca Ştefan Stănescu şi Emil Bujor să stea după gratii 29 de zile fiind acuzaţi de ucidere din culpă, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă şi organizarea de întreceri ilegale pe drumurile publice.

Aceştia se aflau la volanul a două autoturisme marca Audi şi au făcut o „liniuţă” pe strada 1 Decembrie din oraş. Le-a ieşit în cale un autoturism WV, condus de o tânără de 22 de ani, Anda Dănăilă, precum şi o căruţă.

like facebookIniţial autoturismul condus de Ştefan Stănescu a izbit autoturismul VW, care a ricoşat în căruţă, iar maşina condusă de Emil Bujor, care venea din urmă a izbit cele două autoturisme, precum şi căruţa. În urma impactului au rezultat şapte victime, iar tânăra Anda Dănăilă a decedat la spital.

8 thoughts on “Arestați pentru moartea Andei Dănăilă! Șoferii acuzați de cursa ilegală de la Darabani, după gratii

  1. Maine va avea loc inmormantarea fetei cu muzica dr peste Prut 🙁
    Mai multi politisti din Darabani si-ar fi luat concediu dupa acest eveniment!
    S-au simtit Oare cu musca pe caciula? :'(

  2. De ce atat de multa mediatizare? Oare cine incearca sa foloseasca durerea acestei familii? Au avut loc si alte accidente in oras cu mai multi morti si nimeni nu a reactionat ,au circulat beti morti si acum tin morala, iar despre contrabanda orasul Darabani din asta traieste fiind implicati majoritatea locuitorilor inclusiv politisti si de la politia de frontiera…

    1. Waiiii Dubai … cam citi morti trebuie sa fie ca sa se poata mediatiza o tragedie provocata de niste parveniti, infractori si iresponsabili ? Da, unii au circulat bauti, dar pina a face curse in ajunul Pastelui, pe o strada principala, la o ora nepotrivita e o foarte mare diferenta pe care intelectul tau nu o poate pricepe …

  3. Banii conduc mafia clădită de romanescu costel ajunge sa facă victime oare câte vor mai fi trăim în jungla când banii fac legea la tine când se va ajunge ați făcut și faceți bani din trafic și va lăudați ci influente la nivel înalt oare proc. Porumb cât va mai protejează așa cum va lăudați și insp.purice de la politie cât bani ați dat pentru liniște și acces la prut țurcanu a plecat dar locotenenții lui au rămas …….

  4. Intelectul tau este redus, indiferent de zi,ora,viteza sau cursele intre soferi nu au ce cauta pe drumurile publice.cu asemenea atitudine ne mai miram de ceea ce se intampla in tara aceasta????

  5. Dubai. sa ti moara si tie cineva drag din familie si sa vedem daca o sa mai reactionezi asa.esti un nimeni in drum si un ratat in viata

  6. Dubai.intreaba de ma-ta daca te-a facut pentru alocatie?? sau nu o avut timp sa te avorteze…. esti redus mintal, a murit un copil de 22 de ani din cauza unor dobitoci. fratele ei se zbate intre viata si moarte si tu intrebi de ce atata mediatizare.esti prea prost ca sa intelegi asta,mars la cacat

  7. Ca sa intelegi consumul de alcool si intrecerile cu masini sau condusul cu viteza nu au ce sa caute pe sosele indiferent de luna, zi sau ora.pericolul si legea este aceeasi iar accidentele pot fi evitate.vinovatii sa plateasca dar de ce pe aceeasi strada continua sa zboare masinile???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *