Zeci de fapte contravenționale constatate de polițiști de sărbători, în urma unor controale

razie politisti rutieri filtre etilotest2În zilele de 1 şi 2 mai, poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, precum şi cei specializaţi în investigarea criminalităţii economice sau din alte structuri, au acţionat pe raza judeţului, pentru prevenirea faptelor antisociale.

like facebookÎn cele două zile, nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra ordinii şi siguranţei publice. Măsurile luate de poliţiştii s-au concentrat pe zonele lăcaşurilor de cult, menţinerea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului rutier. În cele două zile, s-au constatat 63 de fapte contravenţionale, pentru care s-au aplicat sancţiuni cu amenzi în valoare totală de 24.665 lei.

31 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor prevăzute de Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 28 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

De asemenea, în zilele menţionate, poliţiştii au preluat şi intervenit la 153 de apeluri de urgenţă, potrivit unui comunicat al IPJ Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *