Vezi cât de beţi s-au urcat la volan cei doi şoferi ce au omorât o tânără într-un accident la Darabani

accident in Darabani -BotosaniAnchetatorii au primit rezultatele în urma recoltării probelor biologice de la cei doi şoferi ce au fost implicaţi, în noaptea de Înviere, într-un accident grav la Darabani soldat cu şapte victime dintre care una a decedat.

Astfel, Ştefan Stănescu avea o alcoolemie de 1,50 g/l îmbibaţie de alcool în sânge, iar Emil Bujor, 1,10 g/l îmbibaţie de alcool în sânge.

like facebook Cei doi au organizat o întrecere ilegală şi au ajuns să se izbească de un VW condus de o tânără, de 22 de ani, precum şi într-o căruţă. În urma impactului, tânăra, Anda Dănăilă, a suferit răni grave şi a murit la spital.

5 thoughts on “Vezi cât de beţi s-au urcat la volan cei doi şoferi ce au omorât o tânără într-un accident la Darabani

  1. Banii conduc lumea mai ales cei negri din țigări și prostituție odată și odată tot trebuia sa o înfunde făceau concurs sa ajungă la capul rețelei de la paltinis Costel Romanescu îi aștepta cu damigenele pregătite sa completeze tacâmul așa fac calici când ajung la bani uita de unde au plecat calcă pe cadavre oare nu vede și aude nimeni ăstia nu au lege interlopi …… De cacat sute de mii de euro și sparg tot de calic nu știe nimeni. Oare când se ca face dreptate?

    1. la ales lumea ca le-a promis ca face parc de eoliene.a pacalit oamenii din sat si acum le promite ca face drumurile si pune in sat apa si canalizare.de trafic de tigari va jur ca reteaua functioneaza in mod normal.fiul lui romanescu are firma si avere estimata la milioane de euro.dar banii vorbesc in ziua de astazi,cum spune in comentariul mai sus „‘INTERLOPII CALCA PE CADAVRE „‘.

  2. Oare cati din aceasta zona au ajuns sa se imbogateasca din tigari, cati stiu ca vecinii din stanga sau dreapta aduc sau trec peste Prut sau prin vama tigari??? Or fi cei doi contrabandisti dar sunt in oras ,,interlopi,,mult mai puternici care la doar 20 sau 30 de ani au facut avere doar din tigari pe cand cei doi au muncit in strainatate peste 20 de ani.

  3. Taie chiroane mai mici ce munca în străinătate poate stanescu dar bujor a tocat tot face bani cu romanescu și acum sau cu fufa lui la Sibiu din prostituție ăsta nu zici dubai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *