Cei doi şoferi care au făcut întreceri ilegale şi o tânără a murit din cauza lor au fost reţinuţi

accident la Darabani- BotosaniPoliţiştii au dispus reţinerea celor doi şoferi care s-au luat la întrecere, sâmbătă, pe o stradă din Darabani şi au provocat un adevărat carnagiu. Ştefan Stănescu şi Mimi Bujor ar fi făcut o „liniuţă” în urma unui pariu şi au ajuns să izbească un VW şi o căruţă, bilanţul fiind şapte victime dintre care una a decedat.

Cei doi sunt acuzaţi de mai multe infracţiuni organizarea de curse ilegale pe drumurile publice, ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice în cazul lui Ştefan Stănescu şi refuzul de recoltare a probelor biologice în cazul lui Mimi Bujor.

like facebookCei doi urmează să fie propuşi, marţi, pentru arestare preventivă. Reamintim că în urma accidentului o tânără, de 22 de ani, Anda Dănilă, a decedat.

5 thoughts on “Cei doi şoferi care au făcut întreceri ilegale şi o tânără a murit din cauza lor au fost reţinuţi

  1. Nu a fost nici prima si nici ultima intrecere din oras. Se apropie lunile iulie august cand se intorc romanii din diaspora si atunci sa vedeti curse …trebuie schimbata mentalitatea locuitorilor din oras care daca ar respecta legea mai bine din jumatatea soferilor ar trebui sa stea acasa, consumul de alcool este o practica la volan de la autoritatile locale, cadre didactice,politisti,doar oamenii de rand mai sunt sanctionati, dar si atunci autorii accidentelor sunt inlocuiti cu alte persoane…trebuie schimbat si sistemul, mai multi politisti care sa si faca serios datoria si oameni care sa respecte legea …

  2. Este absolut revoltator…Oare cand vom fi aplicate masurile corespunzatoare pt astfel de „oameni”?
    E si vina oamenilor de buna credinta care nu se coalizeaza si nu ies la protest in fata primariei, politiei si astfel nu ii sanctioneaza pt faptul ca nu isi fac nici 1% din treaba pt care sunt platiti din banii nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *