Tânăra rănită în accidentul de la Darabani este în stare critică

accidentul de la Darabani- BotosaniCea mai gravă dintre victimele accidentului petrecut, sâmbătă după amiază, la Darabani este tânăra, de 22 de ani, ce se afla în autoturisul VW şi care a rămas încarcerată în urma impactului cu autoturismul Audi.

Anda Dănăilă a fost descarcerată de pompieri, iar un echipaj TIM a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe fiind băgată direct în operaţie după ce a fost diagnosticată cu hemoragie internă, ruptură de splină şi ficat. Alte trei victime, bărbaţi cu vârste cuprinse între 14 şi 78 de ani, au fost transportate iniţial la  Spitalul Municipal Dorohoi, apoi au fost transferate la Botoşani. Minorul de 14 ani a fost diagnosticat cu o fractură de şold, iar căruţaşul, de 78 de ani, cu fractură de gleznă. Două persoane rănite au refuzat transportul la spital.

like facebookLa faţa locului au ajuns şase echipaje se salvatori de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi SMURD precum şi un echipaj de descarcerare. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului şi cine se face vinovat.

FOTO Accident cu șapte răniți, după ciocnirea a trei mașini și o căruță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *