O firmă din Botoşani vinde Pască și Cozonac Domnesc, 100% naturale

cozonac vatra domneascaUna dintre cele mai importante fabrici de pâine din judeţul Botoşani aduce tradiţia de Paşte pe mesele botoşănenilor.

Produsele care nu trebuie să lipsească pe masa de Paşte sunt pasca şi cozonacul, iar cele făcute de Vatra Domneasă au un gust inconfundabil fiind produse la cele mai înalte standarde de calitate. Așa le-a ajuns pe merit denumirea de Pască şi Cozonac Domnesc cu ingrediente 100% naturale.
like facebookPe lângă aceste produse, oferta fabriciii cuprinde peste 60 de specialităţi, de la pâine tradiţională, până la pomeni cu decoruri speciale şi inclusiv produse de patiserie.

„De 12 ani ,datorită mobilizării exemplare si eforturilor depuse de fiecare angajat al nostru,fie el agent de vânzări,fie brutar,contabil,gestionar sau inginer precum si datorită capacității mari de logo vatra domneascaproducție si distribuție ,reușim sa mulțumim fiecare client atât in zilele obișnuite cat si in aceste zile de sărbătoare,cand cererea produselor noastre de panificatie este cu 300% mai mare. Acum este momentul când Cozonacul Domnesc si Pasca Domneasca, produse naturale 100%, sunt la mare cautare . Aceste produse le comercializăm in proporție de 90 % pe piața din Bucuresti dar si in magazinele fabricii unde produsele pot fi comandate. Vatra Domneasca va urează ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire si speranta. Un Paste Fericit!”
, a declarat Gabriel Timofte, managerul Vatra Domnească.
Clienţii le pot achiziţiona atât din marile reţele de magazine cât şi din magazinele proprii ale fabricii.

3 thoughts on “O firmă din Botoşani vinde Pască și Cozonac Domnesc, 100% naturale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *