Imagini șocante! Un bărbat a fost găsit mort pe aleea unui parc

barbat gasit mort in parc la dorohoi- botosaniUn bărbat din Dorohoi, în vârstă de aproximativ 44 de ani, a fost găsit mort în parcul Grădina de vară, de pe strada 1 Decembrie. El a fost văzut  întins cu faţa în jos, în faţa unei bănci, de un trecător care a sunat la numărul de urgenţă 112. Apelul a fost făcut în jurul orei 15:00.

În parcul Grădina de vară au ajuns echipajele de poliţie şi ambulanţă. Cadrele medicale au examinat trupul bărbatului, care prezenta o tăietură la nivelul frunţii, era deja vânăt şi în final nu au putut decât să constate decesul. Cauza exactă a morţii urmează să fie stabilită după necropsie, de medicii legişti.

like facebookPoliţiştii care au ajuns la faţa locului au găsit în buzunarul bărbatului telefonul mobil. Poliţiştii au apelat ultimul număr format, unde au răspuns membrii familiei, ei fiind anunţaţi despre moartea acestuia.

Pe banca pe care a stat bărbatul şi în faţa căreia se presupune că a căzut, lovindu-se la frunte, se afla o sticlă de jumătate de litru de alcool sanitar, golită mai bine de jumătate şi o sticlă cu apă, scrie RealitateaDorohoiana.ro.

Mai mulţi dorohoieni care îşi petrec timpul liber pe aleile parcului, au declarat că este vorba de Ioan Sergiu Z., fost cadru militar.

Sursa: DorohoiNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *