Sensuri giratorii pe mai multe drumuri județene

sens giratoriuMai multe sensuri giratorii vor fi înființate pe drumurile județene, a anunțat vicepreședintele Consiliului Județean, Cristian Achiței. Acesta a spus că modificările rutiere vor fi prinse în investiția privind drumul strategic.

like facebookVom face pe drumul strategic mai multe sensuri giratorii. Sperăm ca după Paști să putem urca pe SEAP documentațiile pentru licitația pe proiectare”, a menționat Achiței.

Unul dintre acestea va fi în centrul comunei Răuseni, la intersecția cu drumul care duce spre Călărași și drumul spre Iași, iar un altul în comuna Todireni, la intersecția cu drumul Hlipiceni, Albești și cel care vine de la Sulița.

De asemenea, se analizează posibilitatea unui sens giratoriu, la intersecția drumului de la Sulița cu drumul spre Cerbu, precum și unul la Talpa.

Un alt sens giratoriu va fi în centrul comunei Albești, dar și două în comuna Dângeni: unul la intrarea dinspre Trușești iar celălalt va fi la intersecția cu drumul Hănești și Botoșani. În centrul satului Brăteni este prevăzut un alt sens giratoriu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *