Demisii importante în PNL! Președinta femeilor și președintele de la tineret au demisionat

pnl Botosani sediuCo-președintele organizației de tineret și co-președinta organizației de femei a PNL au demisionat din funcții. Caesar Huțanu și, respectiv Sînziana Secrieru, și-au depus demisiile ca urmare a lipsei de reprezentare a tinerilor și femeilor pe listele de canidați la alegerile locale din 5 iunie.

Decizia a fost luată după ce cel mai bine poziționat tânăr pe lista e consilier județeni se află pe locul 13 (Caesar Huțșanu), iar cea mai bine poziționată femeie pe 16 (Mirela Saucă).

like facebookDupă demisia lui Huțanu, toată conducerea organizației de tineret a vechiului PNL a demisionat.

4 thoughts on “Demisii importante în PNL! Președinta femeilor și președintele de la tineret au demisionat

  1. La revedere. DRUM BUN. Cum ați venit așa sa plecați , credeți ca dacă vărsați sacul cu bani gata sunteți tari?politica e altceva

  2. Cind Verginel Turcanii si Fluturii vor avea anii lui Quitus atunci o sa fiti pe locuri eligibile,e ca la capitala,penalii au cuvintul.Ce a ajuns partidul asta…………….de tot risul.

  3. O pierdere de neimaginat! Toate speranțele erau în aceste personaje! Cuvintele nu pot descrie ce dezastru ne așteaptă fără voi! Hahaha…. V-ați luat puțin țeapă? Prea puțin totuși! Din păcate oricum nu vin alții mai buni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *