VIDEO Taximetrist nesimțit! Încalcă regulile de circulație, după care arată semne obscene unei femei

taximetrist nesimtit in BotosaniUn taximetrist din Botoșani care a încălcat mai multe reguli de circulaţie a dat dovadă de un tupeu nesimţit, acesta încercând să şicaneze în trafic o şoferiţă. După ce a sfidat Codul Rutier, taximetristul i-a arătat femeii semne obscene. Totul a început, vineri, la intersecţia din zona Mall-ului, când un taxi care se afla primul la semafor face stânga de pe Calea Naţională spre strada Griviţa. În spatele său rula un autoturism Renault înmatriculat în Timiş, la volanul căruia se afla o femeie.

like facebookTaxiul opreşte brusc în lateralul complexului comercial punând maşina pe avarii pentru a coborî clientul. Maşina din spate frânează şi îl atenţionează cu un claxon pentru manevra bruscă, apoi încearcă să îl depășească.

Taximetristul scoate mâna pe geam şi arată gesturi obscene către femeie, iar apoi demarează în trombă fără a mai semnaliza. Acesta îi taie calea șoferiței, pune maşina pe avarie și calcă brusc frâna cu intenția evidentă de a o șicana.

 

5 thoughts on “VIDEO Taximetrist nesimțit! Încalcă regulile de circulație, după care arată semne obscene unei femei

  1. Nesimțit este un alint pentru majoritatea taximetriștilor! În plus sunt și niște evazioniști în formă continuată și păcălesc clienții care cred că merg mai ieftin fără casa de marcat! PROBAȚI ACEEAȘI DISTANȚĂ CU ȘI FĂRĂ CASA DE MARCAT ȘI VĂ VEȚI CONVINGE! Categoric sunt și excepții dar prea puțini din păcate!

  2. Povestea este ca eu, de ex.dau prioritate taximetristilor,gindindu-ma ca au urgente etc.Invers,am fost tratat cu mirlanie de unii dintre ei. Cine sint ei? Dar eu,cine sint?Un sofer amabil cu ei si cu strainii de oras,ce trebuie intelesi.Voi posta si imagini video cu unii magari.Daca si alti colegi le au postati-le.Prea se cred mari BOSI!

  3. In primul rand de cand sa plecat de la semafor de unde incepe filmarea, era ceva distanta intre taxi si renault ,doamna banuiesc ca a vazut intentia taxiului,nu era necesar sa se fi dus pana in spatele lui daca tu o lasai sa se incadreze pe a doua banda! o serie fac un schimb de ulei o data pe an si mai vorbesc si imprastiat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *