Vezi în ce stare se află poliţista rănită după ce s-a răsturnat cu maşina!

accident masina politiei-    suceavaPoliţista în vârstă de 27 de ani, din comuna Vorona, județul Botoșani, rănită într-un accident rutier în timpul unei misiuni de urmărire la Horodnic de Sus, va fi imobilizată la pat pentru o perioadă. Agentul principal Violeta Covaliu are o fractură de bazin și se află internată la Spitalul Județean Suceava, pe secția de Ortopedie.

Cel mai probabil, tânăra va fi transferată la un spital din Capitală, pentru a avea parte de îngrijiri cât mai bune.

Violeta Covaliu a fost rănită într-un grav accident care a avut loc sâmbătă seară, la Horodnic de Sus, în cătunul Tecioara, pe DN2E.

Un echipaj de poliție în care se aflau o polițistă și un polițist se afla în misiune și a încercat să oprească în trafic o mașină BMW înmatriculată în Bulgaria.

like facebookCând s-a terminat betonul, praful a redus vizibilitatea, iar cei doi polițiști au ajuns cu mașina într-un șanț, apoi într-un dâmb, au atins o mașină parcată pe un imaș, apoi s-au răsturnat cu autoturismul de trei ori. Polițistul nu a pățit nimic, dar polițista de 27 de ani, Violeta Covaliu, a acuzat dureri și a fost dusă de urgență la spital.

like-facebook

La volan se afla polițistul.

FOTO! Accident grav cu mașina poliției! O polițistă dusă de urgență la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *