Femeie lovită de o mașină condusă de un tânăr de 18 ani

accident-trecere-300x168Accident de circulație produs marți, 19 aprilie, în jurul orei 12:45, pe strada A.I. Cuza din Dorohoi, în dreptul Librăriei UNIVERS.

Din spusele martorilor se pare că Lenuța O., în vârstă de 50 de ani, din Dorohoi, se deplasa pe partea carosabilă pe strada A.I. Cuza, iar la un moment dat, un autoturism condus de Cristian F., în vârstă de 18 ani, din Dorohoi, care se deplasa pe banda de urcare a străzii (n.r. dinspre strada Spiru Haret spre Catedrală) a acroșat-o.

like facebookLa fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliției municipiului Dorohoi și o ambulanță care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Municipal Dorohoi unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale și a rămas internată pentru investigații amănunțite.

„În cursul zilei de astăzi (n.r. marți, 19 aprilie 2016) s-a produs un accident pe strada A.I. Cuza, în urma căruia a rezultat accidentarea unei persoane angajate în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma producerii accidentului femeia a ajuns la spital cu plagă contuză auricular drept, rămânând internată. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În continuare se fac cercetări față de șofer sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, a declarat pentru Dorohoi News, comisarul șef Marcel Prichici, șeful Poliției municipiului Dorohoi.

Sursa: Dorohoi News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *