Vizite ghidate, expoziţii şi prezentări, în Săptămâna altfel, la Biblioteca Botoşani

biblioteca judeteana botosaniAvând ca motto “Să ştii mai multe, să fii mai bun”, Săptămâna altfel, organizată anul acesta între 18 si 22 aprilie, prilejuieşte, ca de fiecare dată, o serie de activităţi şi la Biblioteca Judeţeană “Mihai Eminescu” Botoşani.

Miercuri, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, Secţia de Împrumut Carte pentru Copii propune manifestarea “Cartea – Comoara de înţelepciune”. Elevii clasei a I-a B de la Şcoala Gimnazială nr. 10 Botoşani (prof. Anişoara Radu) sunt invitaţi într-o vizită ghidată la bibliotecă, ocazie cu care le vor fi înmânate şi permisele de acces la bibliotecă. Copiilor le vor fi prezentate apoi câteva dintre cele mai solicitate cărţi ale secţiei, din care micuţii vor citi scurte fragmente.

Vineri, 22 aprilie aprilie, activităţile se mută la Filiala nr. 1 Primăverii. De această dată va avea loc o incursiune in istoria şi cultura oraşului nostru. Manifestarea “Cultura Botoşanilor în imagini” va cuprinde o proiecţie cu cele mai importante momente din istoria oraşului, imagini de arhivă, precum şi un colocviu despre personalităţile marcante ale urbei noastre. Partener al activităţii este clasa a II-a de la Şcoala Gimnazială nr. 13 Botoşani, coord. înv. Corina Cojocariu.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *