O școală din Botoșani a câștigat 20.000 euro în urma unui concurs

elevi sc 13Şcoala Gimnazială Nr. 13 Botoşani este singura şcoală gimnazială din judeţul  Botoşani care a câştigat premiul III în urma desfăşurării  concursului naţional de activităţi extracurriculare : Olimpiadele Kaufland. Coordonaţi de  profesori şi învăţători, elevii şcolii  au desfăşurat o serie de activităţi propusede Şcoala de Valori ce au vizat formarea de noi competenţe, punerea în practică a cunoştinţelor, dezvoltarea spiritului civic şi de echipă, a talentelor ascunse în fiecare participant, întărirea sentimentului patriotic, dezvoltarea creativităţii, a imaginaţiei.

elevi sc 13În urma obţinerii finanţării de 20.000 euro, şcoala a realizat un plan de investiţie ce vizează în mod direct îmbunătăţirea actului educativ.  Astfel, fiecare sală de clasă va fi dotată cu videoproiector, laptop, imprimantă,  tablă magnetică.

like facebookPe scurt, Şcoala Gimnazială Nr.13 se poate mândri cu săli de clasă ce vor avea dotări la nivel european, iar orele de curs vor avea o înaltă calitate educaţională

Sursa: comunicat presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *