VIDEO Peste 500 de persoane au organizat un „Marș pentru Viață”

mars pentru viata tineri botosaniPeste 500 de persoane au participat, sâmbătă la amiază, la un marş organizat de tinerii creştini ortodocşi cu scopul a atrage atenţia asupra cauzelor negative ale avorturilor. Pe lângă tineri au participat şi preoţi, în frunte cu protopopul Lucian Leonte, dar şi persoane mature.

„Avortul este o crimă. M-am născut în 1990 şi îi mulţumesc mamei mele că nu m-am aflat printre sutele de copii care au fost avortaţi. Marşul acesta este un apel la apărarea femeilor şi a vieţii”, a declarat o tânără participantă.

Coloana de participanţi a fost însoţită de poliţişti, pompieri şi jandarmi.

like facebookTraseul marşului a fost Biserica ”Buna Vestire” – str. Octav Onicescu – Bulevardul Mihai Eminescu – Pietonalul Unirii – str. Cuza Vodă – str. Marchian – Bulevardul George Enescu – Spitalul de Obstetrică și Ginecologie Botoșani – Biserica ”Sfânta Treime” Botoșani.

mars pentru viata tineri botosani1mars pentru viata tineri botosani2mars pentru viata tineri botosani3mars pentru viata tineri botosani4mars pentru viata tineri botosani5mars pentru viata tineri botosani6mars pentru viata tineri botosani7mars pentru viata tineri botosani8mars pentru viata tineri botosani9mars pentru viata tineri botosani10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *