FOTO Accident la Răchiți! Două persoane rănite după ciocnirea dintre un autobuz și un autoturism

accident Rachiti- BotosaniUn accident soldat cu rănirea a două persoane a avut loc, joi după-amiază, la Răchiți. Șoferul unui Opel a rămas încarcerat, după ce mașina acestuia a fost lovită de un autobuz.

Una dintre variante este că Opelul semnalizase pentru a vira la stânga în curtea în care locuiește, însă, neatent, șoferul autobuzului, Marius Cuciureanu, a intrat în depășire, lovind autoturismul.

Pe de altă parte, șoferul autobuzului susține că Opelul era oprit pe partea dreaptă a drumului și a făcut virajul brusc, fără a se asigura.

În urma impactului, șoferul opelului, Adrian Stâncescu, de 54 de ani, a rămas încarcerat, fiind ulterior transportat la Spitalul Județean.

like facebookTot la spital a ajuns și un o adolescentă de 16 ani, care era pasageră în autobuz.

Autobuzul transporta persoane între Botoșani și Rădăuți Prut. Ceilalți 18 pasageri au fost preluați de un alt autocar al firmei Lyk și transportați spre Rădăuți Prut.

accident Rachiti- Botosaniaccident Rachiti- Botosaniaccident autocar lyk opel astra botosani2accident autocar lyk opel astra botosani1accident autocar lyk opel astra botosani

One thought on “FOTO Accident la Răchiți! Două persoane rănite după ciocnirea dintre un autobuz și un autoturism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *