Marș al tinerilor ortodocși pe străzile din Botoșani. Vezi traseul!

mars Tanarul Botosanean1În cadrul Protocolului de colaborare încheiat între Mitropolia Moldovei și Bucovinei și Inspectoratul Școlar Județean Botoșani se va desfăşura activitatea ”Marșul pentru viață”, care va fi derulat de Protopopiatul Botoșani și Asociația Tineretul Ortodox Român Filiala Botoșani, sâmbătă, 26 martie 2016, începând cu ora 12.00.

like facebook Activitatea se înscrie în manifestările care marchează „Luna pentru viață” (01 – 31 martie 2016) și are scopul de a transmite mesajul că fiecare viață umană este unică și are o valoare infinită.

Marșul se va desfășura pe următorul traseu: Biserica ”Buna Vestire” – str. Octav Onicescu – Bulevardul Mihai Eminescu – Pietonalul Unirii – str. Cuza Vodă – str. Marchian – Bulevardul George Enescu – Spitalul de Obstetrică și Ginecologie Botoșani – Biserica ”Sfânta Treime” Botoșani.

Rolul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani este de a facilita participarea la marș a elevilor și cadrelor didactice din unitățile de învățământ din municipiul Botoșani. Considerăm că alegerea datei de 26 martie, care urmează imediat marii sărbători “Buna Vestire”, sărbătoarea femeii creştine şi a bucuriei de a da viaţă, este cea mai potrivită pentru această manifestare. Apreciem faptul că “Marşul pentru Viaţă” se doreşte un eveniment civic, fără caracter confesional şi deschis persoanelor din toate cultele creştine” a declarat Mihaela Huncă.

        

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *