Șase parlamentari din Botoșani vor autostradă în Moldova. Ei cer o întâlnire cu premierul

parlamentȘase parlamentari din Botoșani au semnat, alături de alți 73 de parlamentari din județele Moldovei, o petiție prin care cer premierului Dacian Cioloș o întrevedere în cadrul căreia să discute despre soluții concrete privind construcția autostrăzii Iași- Târgu Mureș.

Scrisoarea adresată premierului este semnată de deputații PSD Tamara Ciofu, Liliana Mincă și Mihai Baltă, dar și se senatorii Doina Federovici (PSD), Șerban Mihăilescu (UNPR) și  de Corneliu Popescu (PNL).

like facebook ”Domnule prim-ministru, Subsemnații deputați și senatori reprezentând județele Moldovei vă solicităm o întrevedere având ca temă soluțiile pe care le preconizați pentru îndeplinirea promisiunii făcute la Iași, în ziua de 24 ianuarie a.c., privind realizarea unei autostrăzi care să facă legătura dintre Moldova și Ardeal. Vă solicităm, de asemenea, ca, folosind acest prilej, să ne prezentați și situația finanțărilor bugetare pentru celelalte proiecte investiționale ale Moldovei. Vă propunem ca această întrevedere să aibă loc cât mai urgent posibil la sediul Parlamentului, în prezența parlamentarilor semnatari. Primiți, domnule prim-ministru, mulțumirile noastre anticipate pentru disponibilitatea dumneavoastră”, este conținutul scrisorii semnate de parlamentarii din Moldova.

One thought on “Șase parlamentari din Botoșani vor autostradă în Moldova. Ei cer o întâlnire cu premierul

  1. Exceptional! Domnule, ce parlamentari avem noi! Sa recapitulam: despre autostrazi s-a vorbit in Romania in decursul anului 2015 – cind, de fapt, s-a proiectat noul Masterplan . Actualul Guvern l-a modificat putin si il prezinta ca pe propriul document ,, european” 100%, iar parlamentarii nostri s-au trezit din somn abia acum sa ceara prim-ministrului o autostrada si pentru Moldova. Este cu adevarat ,, exceptional”! . Dati-i inainte, europarlamentari , inotati in nestire pina in sec. XXII.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *