Relația specială dintre un cunoscut prezentator TV și soacra sa de la Botoșani. Vezi cum vorbește despre ea!

Mircea-Radu-casatorieCelebrul prezentator TV care a format o familie de câțiva ani cu o botoșăneancă de profesie medic recunoaște că are o relație specială cu soacra lui. Este vorba despre Mircea Radu, cel care a fost ani buni unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Cea care a reușit să pună mâna pe el este nimeni alta decât o botoșăneancă născută la Ștefănești, Raluca, care i-a dăruit acestuia și un copil.

like facebookDiscret și mereu atent atunci când vine vorba de familia sa, prezentatorul TV susține că secretul într-o relație ginere- soacră este dat de „ton”. Mircea Radu are o rubrică pe site-ul „femei de 10” și susține că soacra sa, care a fost profesoară de muzică în județul Botoșani, este o femeie de nota 10.

mircea radu„Despre “femei de 10” mi-e foarte greu sa vorbesc ca am vorbit timp de 9 ani la emisiunea “Din dragoste”. Numai femei de 10 au fost acolo. Acum cred ca as putea sa vorbesc numai despre o femeie de 10, care este… soacra mea. Am in “femei de 10” o rubrica saptamanala si prima scriere este o serie de opt sfaturi din partea unui barbat insurat catre alti barbati fie insurati, fie care urmeaza sa faca acest pas.[…]Soacra mea este o fosta profesoara de muzica si stie, de altfel si eu stiu, ca tonul face muzica. Si iau cel mai potrivit ton ca urechile soacrei mele sa fie mangaiate”, a declarat, pentru Wowbiz.ro, cunoscutul prezentantor TV.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *