Avalanșă de solicitări din partea firmelor pentru spațiile de la Cornișa

cornisaInteres crescut din partea agenților economici pentru spațiile de la Cornișa. Potrivit primarului Ovidiu Portariuc, nu mai puțin de 18 societăți comerciale s-au înscris la licitația organizată de municipalitate pentru cele șase spații unde ar urma să se desfășoare activități comerciale. Firmele sunt atât din Botoșani, dar și din alte județe.

like facebookAm avut discuții cu agenții economici care cor să ia spații în concesiune și să deschidă activități comerciale. Sunt 18 societăți comerciale care și-au exprimat interesul să desfășoare activități comerciale de alimentație publică: vorbim de restaurante, pizzerii, cofetării, gelaterii, etc. Estimăm să crească acest număr până pe data de 1 aprilie, iar pe 4 aprilie va fi licitație publică cu strigare unde, sigur, accesul este permis oricui. Ne dorim o licitație corectă, transparentă și orice agent economic interesat să aibă acces”, a menționat primarul Ovidiu Portariuc.

Acesta estimează că prin deschiderea activităților comerciale la Cornișa vor fi create aproximativ 60-70 locuri de muncă, pe lângă cele din cadrul direcției aflate în subordinea Primăriei.

 

 

One thought on “Avalanșă de solicitări din partea firmelor pentru spațiile de la Cornișa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *