Bursa generală a locurilor de muncă, organizată în premieră şi într-o comună din Botoşani

Bursa locurilor de munca pentru absolventi-- AJOFM BotosaniAgentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Botosani va organiza, pe 14 aprilie, Bursa generala a locurilor de muncă. Evenimentul va fi organizat simultan în trei localităţi, dintre care una din mediul rural.

Astfel, bursa va avea loc de ora 09.30 în incinta sălii Polivalente Elisabeta Lipă din municipiul Botoşani, de la ora 9.00 în incinta Căminului Cultural Ștefănești şi tot de la ora 9.00 în incinta Căminului Cultural Hudești.

like facebookPotrivit unui comunicat al AJOFM „Bursa generala a locurilor de munca din 14 aprilie reprezinta un prilej de promovare a ofertei de locuri de munca, o posibilitate concreta de a realiza o interactiune directa cu persoanele aflate in cautarea unui loc de munca si selectarea persoanelor care corespund cerintelor angajatorilor”.

AJOFM Botosani vine in sprijinul persoanelor în căutarea unui loc de muncă, prin acordarea serviciilor de mediere, informare si consiliere profesională, programe de formare profesională, completarea veniturilor salariale, stimularea mobilității forței de muncă a persoanelor înscrise în evidenţe .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *