FOTO Condiții mizere oferite de firmele de transport. Călători, transportaţi unul peste altul

Condițiile pe care unele firme de transport persoane din Botoșani le oferă clienților lor sunt dintre cele mai proaste.

transport persoaneUn cititor BotosaniNews ne-a trimis la redacție o fotografie și un mesaj prin care reclamă modul deficitare în care este efectuat transportul pe ruta Botoșani- Curtești- Băiceni.

Acesta se plânge de faptul că firmele îmbarcă în mijloacele de transport un număr mult mai mare de călători față de capacitatea mașinilor.

like facebook„Așa este în fiecare zi. Oamenii sunt băgați unul peste altul într-una microbuz care nu corespunde normelor europene.  Vă rog să faceți publica situația aceasta”, se arată în mesajul cititorului.

În plus, oamenii se plâng că operatorul de transport nu oferă nici bilete călătorilor.

15 thoughts on “FOTO Condiții mizere oferite de firmele de transport. Călători, transportaţi unul peste altul

  1. Asemenea lucru se intampla si pe traseul botosani-rosiori, si plus ca pe un traseu de 6 km maxim dai 3 lei… altii merg pana la 20 de km cu 2 lei :))

    1. VORBESTI PROSTI UNDE MERGI 20 KM CU 2 LEI?DE CE NU FACI TU PRETUL?
      MARIAN MERGI PE JOS E GRATIS TATA
      SI NU MAI AI STRES
      DE CE ASA ?DE CE3 LEI ?DE CE …..?

  2. aceiasi situatie se intampla si pe ruta Botosani-Vorona- Joldesti…..nu este loc de aruncat nici macar un bat de chibrit….

  3. Pretul carburantului a scăzut la 4 lei/litru, dar costul biletului e 6 lei pt 19 km. In conditiile in care într-un microbuz 16+1 locuri călătoresc 35 persoane odată. Daca le reprosezi ceva iti zic sa circuli cu taxiul. La ce s-au luptat sa primească licente de transport daca nu oferă conditii de a calatori ?!. Sunt microbuze care au usile din spate legate cu elastic, geamurile nu au cheder încât intra frig in masina, in unele când plouă afară apa se scurge si in masina pe hainele calatorilor, e o mare problema si cu praful încât abia mai repiri. Ar trebui sa sesizam protectia consumatorului cu privire la conditiile de transport cumicrobuzele si autobuzele rvg.

  4. Microbuzele de la firma Rinflo arata jalnic, patronul este interesat doar de profit. De ani de zile nu a mai imbunatatit conditiile de transport. Dar cine sa controleze, mai ales in an electoral???

  5. si pe ruta bt-trusesti-sadoveni,unde soferul ocupa locurile disponibile din dreapta dumnealui,numai cu fetite tinerele, iar noi cei mai invarsta mergem in picioare, si daca e posibil santem si jignite, pentru comoditate……., nici nu mai zic , ca sa te ajute la urcat sau coborat un bagaj, MARE NESIMTIREEEEEEEE

  6. Aceasi situatie si pe ruta Botosani-Cristesti- Oneaga unde are domnul senator sau ce o fi el Grigoras prioritate..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *